Menu
Cosul tau de cumparaturi

Vitamine

Vitamine

Brand: SCREEN
Anemia datorată epuizării fierului este larg răspândită la copii și femei de toate vârstele, dar în principal la femeile care au încă menstruația (cel puțin 20% suferă de deficit de fier). Principalele simptome sunt paloare, senzație de oboseală, dureri de cap, bătăi mai rapide ale inimii sau dificu..
45,00RON
Testul rapid pentru feritină, cu casetă de testare, este un test rapid pentru detectarea calitativă a feritinei în sângele uman obținut prin puncție în deget pentru anemia cu deficit de fier.Destinat exclusiv autotestării pentru diagnosticarea in vitro.UTILIZARE PROPUSĂTestul rapid pentru feritină, ..
39,99RON
Brand: JusChek
Testul rapid pentru vitamina D, cu caseta de testare, este un test imunocromatografic rapid pentru detectarea semi-cantitativa a 25-hidroxivitaminei D (25 (OH) D) in sangele integral uman obtinut prin punctie in deget. Acest test furnizeaza un rezultat preliminar de diagnosticare si poate fi utiliza..
24,99RON
Brand: ALL TEST
 1. Cum functioneaza testul pentru vitamina D? In medicina, 25-hidroxivitamina D este principala forma de stocare a vitaminei D in corp. Prin urmare, se poate determina statusul general al vitaminei D prin detectarea continutului de 25-hidroxivitamina D. Un rezultat pozitiv cu un nivel de 25-hi..
33,90RON
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.