Menu
Cosul tau de cumparaturi

Teste Rapide

Teste Rapide

Brand: SCREEN
Anemia datorată epuizării fierului este larg răspândită la copii și femei de toate vârstele, dar în principal la femeile care au încă menstruația (cel puțin 20% suferă de deficit de fier). Principalele simptome sunt paloare, senzație de oboseală, dureri de cap, bătăi mai rapide ale inimii sau dificu..
45,00RON
Brand: BOSON
Test Rapid Combo Marker Cardiaci (CK-MB, MB, cTnI), 1 buc, BosonAcesta este un dispozitiv medical in vitro, bazat pe imunocromatografie, intr-o singura etapa. Este conceput pentru detectarea simultana calitativa a:- troponinei cardiace I (cTnI) - concentratie minima 1.0 ng/mL- CK-MB - concentratie m..
21,42RON
Brand: ALL TEST
Kit Testare Anticorpi IgE Specifici Alergenului Inhalant alimentar, Imunoblotting, Profesional, AllTest, Set 10bucKitul de testare a anticorpilor IgE specifici alergenului inhalant-alimentar (Immunoblotting) este destinat a fi utilizat pentru detectarea calitativă a IgE specifice alergenului în seru..
45,15RON
Detectarea consumului de droguri pin firul de par are avantaje unice în domeniul testării de droguri. Părul poate oferi informații despre medicamente pe termen lung care nu sunt disponibile în alte probe biologice, cum ar fi sângele și urină.Probele de păr sunt relativ ușor de luat, ușor de transpor..
650,00RON
Brand: Fortress
Pentru uz profesional.Test combo Hepatita B, C, HIV, Sifilis, FORTRESS Diagnostics, 40 teste/kitTestul rapid combinat HIV / VHC / HBsAg / Sifilis Fortress Diagnostics este un test rapid imunocromatografic pentru detectarea calitativă a anticorpilor VHC (hepatita C), a anticorpilor antivirus HIV..
695,00RON
Brand: BOSON
Test Rapid Combinat 3 în 1 Pentru Detectarea Virusului Gripal A și B Simultan cu Covid-19 BosonUTILIZARE VIZATĂ Duo Test Rapid Antigen SARS-CoV-2/Gripa A+B este un test in vitro bazat pe imunocromatografie, într-o singură etapă. Acesta este conceput pentru determinarea calitativă rapidă a antigenulu..
11,90RON
Brand: Safecare
Test Rapid Combo Covid-19, Gripa Tip A si Tip B, SAFECARE, 1 Buc.Testul rapid combinat COVID-19 & Gripa A+B Antigen este un kit de testare de unică folosința destinat detectării calitative a antigenului proteic nucleocapsid al antigenilor virali gripei Ași B și a antigenului COVID-19 din probele..
13,69RON
Test infecții respiratorii 6 în 1, Gripa A si B, Covid19, RSV, Adenovirus, Mycoplasma Pneumoniae, 1 bucAcest produs reprezintă un instrument esențial pentru profesioniștii din domeniul medical, în special în sezonul rece, când diagnosticarea precisă și rapidă a pacienților prezintă dificultăți dator..
41,65RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen Helicobacter (H.Pylori), 25 buc, BosonAcest dispozitiv medical este un test rapid in vitro, imunocromatografic, folosit pentru detectarea calitativa rapida a antigenelor de Helicobacter Pylori in probe de materii fecale umane. Acest dispozitiv ajuta la diagnosticarea infectiei cu ..
154,70RON
Brand: BOSON
Test Rapid Hepatita A, IgG/IgM, Set 25 buc, BosonAcesta este un dispozitiv medical de unica folosinta, destinat detectarii calitative a anticorpilor de clasa IgG-IgM impotriva virusului hepatitei A (HAV), in probe de ser, plasma sau sange integral.Continut Kit:- 25x dispozitive de testare- instructi..
309,40RON
Brand: BOSON
Test Rapid Ac. Sifilis, Boson, 25 bucAcest dispozitiv medical este un test rapid de diagnosticare in vitro, imunocromatografic, folosit pentru detectarea anticorpilor impotriva Treponema Pallidum (Sifilis) in sange uman integral, ser sau plasma. Materiale furnizate:25x Dispozitive de testare&nb..
69,00RON
Brand: BOSON
Descriere Autotestele Antigen sunt neinvazive, se pot face în orice moment al zilei, fără supraveghere medicală și au o acuratețe foarte mare. Acestea detectează și noile tulpini apărute deoarece sunt specifice unei proteine țintă ce se leagă direct de ARN-ul din virus. Test Rapid Ant..
4,50RON
Test Rapid Antigen Covid, GREENSPRING , Profesional, 25 BucTestul rapid pentru antigenul SARS-CoV-2 Green Spring® este un dispozitiv medical creat pentru utilizare profesională, având ca scop detectarea rapidă și calitativă a antigenului proteic nucleocapside SARS-CoV-2 în probele de salivă umană, n..
73,38RON
Test Rapid Antigen Covid, GREENSPRING , Selftest, 1 Buc Testul GreenSpring este destinat detectării rapide a antigenelor SARS-CoV-2 printr-un tampon în zona nazală anterioară. Testul nazal este destinat utilizării ca măsură de precauție sau în faza acută a suspiciunii Covid-19. Producătoru..
4,20RON
Brand: BOSON
TEST RAPID ANTIGEN GRIPA A + B   PENTRU DETECTAREA CALITATIVĂ A ANTIGENELOR NUCLEOPROTEICE ALE GRIPEI DE TIP A ȘI DE TIP B ÎN TAMPOANE NAZOFARINGIENE, TAMPOANE NAZALE, ȘI PROBE DE ASPIRAT NAZAL UTILIZARE Testul Rapid Antigen Gripa A+B este un test imunocromatografic in vitro pentru d..
7,90RON
Brand: ALL TEST
Test Rapid Antigen Helicobacter (H. Pylori) pt Autotestare, ALLTEST, 1 BucTrusa de testare pentru detectarea prezenței antigenelor H. pylori în scaun este concepută pentru a oferi rezultate rapide și fiabile în confortul casei dumneavoastră. Sensibilitatea, specificitatea și acuratețea sa dovedită d..
23,90RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen Helicobacter (H.Pylori), 1 buc, BosonAcest dispozitiv medical este un test rapid in vitro, imunocromatografic, folosit pentru detectarea calitativa rapida a antigenelor de Helicobacter Pylori in probe de materii fecale umane. Acest dispozitiv ajuta la diagnosticarea infectiei cu H..
21,42RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen Helicobacter (H.Pylori), 25 buc, BosonAcest dispozitiv medical este un test rapid in vitro, imunocromatografic, folosit pentru detectarea calitativa rapida a antigenelor de Helicobacter Pylori in probe de materii fecale umane. Acest dispozitiv ajuta la diagnosticarea infectiei cu ..
208,25RON
Test rapid antigen Strep A, WondFo, 1 bucTestul rapid antigen Strep A, WondFo este un test rapid și ușor de utilizat pentru detectarea antigenului streptococic de grup A din probele de tampon de gât. Acest test este destinat utilizării ca ajutor în diagnosticarea infecției streptococice de grup..
34,90RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen Streptococ A, 1 buc, BosonAcesta este un test imunocromatografic pentru detectarea rapida calitativa a antigenului Streptococ de grup A din proba recoltata din gat.Continut:- Card de Testare- Reactiv 1- Reactiv 2- Tampon Nazal Steril- Tub Tampon Extractie- Instructiuni de utilizar..
14,28RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen Streptococ A, 25 buc, BosonAcest dispozitiv medical este un test rapid in-vitro folosit pentru detectarea calitativa a antigenului Streptococ de Grup A, din probe prelevate din gat.Sensibilitatea testului este de 1 x 105 CFU/testMateriale incluse- 25x Dispozitiv de testare- 25x Sw..
202,30RON
Brand: ALL TEST
Test Rapid Boala Lyme, Profesional, AllTest, Set 10bucCasetă pentru testul rapid Lyme IgG/IgM este o imunoanaliză cromatografică cu flux lateral pentru detectarea calitativă a anticorpilor IgG și IgM față de bacteria Borrelia în probe de sânge integral uman, ser sau plasmăCapusele sunt insecte care ..
312,00RON
Brand: ALL TEST
Test Rapid CK-MB, profi, ALLTEST, Set 10bucAcesta este un dispozitiv medical in vitro, bazat pe imunocromatografie, intr-o singura etapa. Este conceput pentru detectarea simultana calitativa a:- troponinei cardiace I (cTnI) - concentratie minima 1.0 ng/mL- CK-MB - concentratie minima 7.0 ng/mL- miog..
79,00RON
Testul Insti Multiplex HIV-1/2 Syphilis Ab este un imunotest calitativ de unică folosință in vitro de unică folosință pentru detectarea anticorpilor împotriva virusului imunodeficienței umane tip 1/tip 2 și Treponema pallidum în sângele integral uman. cu EDTA, sânge cu vârful degetelor, ser sau plas..
99,00RON
Afişare 1 - 24 din 77 (4 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.