Menu
Cosul tau de cumparaturi

Dispozitive de mers

Dispozitive de mers

Baston din aluminiu anodizat, reglabil, cu maner in T; Acest produs este destinat utilizarii temporare sau permanente de catre persoanele cu handicap usor, in faza de recuperare posttraumatica, in urma unei interventii chirurgicale sau a imobilizarii in ghips. Bastonul are rolul de a compe..
37,00RON
Siguranță și stabilitateEste o soluție sigură și stabilă pentru persoanele cu probleme de mobilitate.Construcția din aluminiu anodizat asigură rezistență și durabilitate, iar baza cu 3 picioare oferă o stabilitate sporită.Reprezintă o soluție inovatoare și practică pentru cei care caută stabilitate ..
73,00RON
Baston din aluminiu cu patru picioare JL924Baston cu patru picioare, reglabil din aluminiu anodizat, cu maner in forma literei T.Inaltimea reglabila la fiecare 2,5 cmGreutatea bastonului: 0,6 kgGreutatea maxima a utilizatorului: 100 kgDistanta intre sprijinul de palma si sol: 70-92,5 cm..
70,00RON
Cadru Mers Persoane cu DizabilitatiMaterial: aliaj de aluminiuGreutate suportata: 100 KgTerminatii de cauciuc antiderapanteManere durabile din TPR (cauciuc termoplastic)Material cadru: aliaj de aluminiu de înaltă calitate, suprafață anodizată Grosime: 1,2mm Reglarea înălțimii: în 8 trepte, tip cadru..
149,00RON
Carja Aluminiu Cu Sprijin Pe Antebrat  JL 937LDescriere:Carja cu sprijin pe antebrat  JL 937L are corpul confectionat din aluminiu dur eloxat.Exista posibilitatea de reglaj pe inaltime.Poate fi utilizata pe ambele maini.Manerul si sprijinul brahial sunt realizate din polipropilena iar tija..
53,00RON
Carja Aluminiu Cu Sprijin Subaxilar  JL925LCarja cu sprijin subaxilar de la vine in sprijinul persoanelor care au suferit un accident sau o operatie, sau care au membrele inferioare afectate.Carjele compenseaza instabilitatea in mers a persoanelor care au probleme locomotorii;Aceste carje ortop..
70,00RON
Carja cu sprijin subaxilar JL925MCarjele cu sprijin subaxilar vin in sprijinul persoanelor care au suferit un accident sau o operatie, sau care au membrele inferioare afectate.Carjele compenseaza instabilitatea in mers a persoanelor care au probleme locomotorii.Descriere:Carjele cu sprijin subaxilar..
67,00RON
Scaunul cu rotile este conceput pentru a facilita circulatia auto asistata a persoanelor cu handicap, varstnici, persoane ranite, in timpul perioadei de reabilitare dupa traumatisme sau interventii chirurgicale. Este destinat pentru sprijinirea persoanelor cu greutate corporala mai mica de 100 ..
479,00RON
Scaunul cu rotile este conceput pentru a facilita circulatia auto asistata a persoanelor cu handicap, varstnici, persoane ranite, in timpul perioadei de reabilitare dupa traumatisme sau interventii chirurgicale. Este destinat pentru sprijinirea persoanelor cu greutate corporala mai mica de..
595,00RON
Scaunul cu rotile este conceput pentru a facilita circulatia auto asistata a persoanelor cu handicap, varstnici, persoane ranite, in timpul perioadei de reabilitare dupa traumatisme sau interventii chirurgicale. Este destinat pentru sprijinirea persoanelor cu greutate corporala mai mica de..
529,00RON
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.