Menu
Cosul tau de cumparaturi

Prim Ajutor

Prim Ajutor

Ratie Hrana Supravietuire Conserva DOSEN Bistro Lasagna 400gr, 1 bucMâncați bine în orice situație, chiar și în caz de urgență. Asta este ceea ce oferă DosenBistro, ca producător de conserve de calitate. Dovadă sta in aceasta lasagna care poate fi păstrata timp de 10 ani la temperatura camerei.Descr..
33,00RON
Bandajul israelian sau Bandajul de urgenta este un dispozitiv de prim ajutor inovator pentru stoparea fluxului de sange de la ranile hemoragice traumatice in situatii de urgenta pre-spitalicesti. Cu bara de presiune unica, bandajul asigura oprirea hemoragiei, controland sangerarea.Bandajul de urgent..
32,70RON
Bandaj Israelian 6" Made in Israel, FIRST CARE/ 1 BUC.Unicitatea Bandajul de urgență israelian consolidează numeroase echipamente de tratament într-o singură unitate și oferă într-un singur dispozitiv:Tampon neaderent. Eliminarea riscului de a provoca durere și de redeschiderea plăgii la înd..
79,00RON
Fasa din tifon, ideala pentru acoperirea si tratarea ranilor. Aceasta este utilizata in scop medical. Poate fi aplicat cu usurinta in toate regiunile corpului, fara a aluneca...
8,97RON
Brand: HartMann
Se utilizează ca pansament secundar pe plăgile cu secreții moderate și abundente, pentru tamponament în sângerările din intervențiile chirurgicale, pentru protecția plăgilor în cazul drenajelor și traheotomiilor.Forme de prezentare 10 x 20 cm 100 bucăți...
38,75RON
Brand: ADA
Comprese nesterile 10cm x 10cm, 100 comprese x 8 pliuri / pachet, din tifon bumbac 100%, 24 gr/mp.Sunt folosite pentru pansarea rănilor chirurgicale și nechirurgicale care pot fi superficiale sau profunde. Sunt de asemenea utilizate pentru acoperirea si protejarea diferitelor leziuni de la..
12,75RON
Comprese Sterile Pliate 10cm x 8cm, 20 buc100% bumbacSteril, nu utilizati daca ambalajul este deschis sau deteriorat...
6,90RON
Fesi tifon 10cm x 10m ( 24g ) 100% bumbac, pentru uz medicinal, fara impuritati, material absorbant, moale, curat, inodor, insipid, tipar uniform la rupere, fara defecte, cu rezistenta la rupere.Descriere:Fixeaza diferite comprese sau alte dispozitive medicale. 100% bumbac.Ambala..
2,60RON
Gelul Burnfree este un produs medical utilizat pentru a trata arsurile minore, cum ar fi cele cauzate de expunerea la căldură, soare sau substanțe chimice. Produsul este disponibil sub formă de gel, într-un flacon de 120 ml, și este fabricat de compania Burnfree.Acest gel este fabricat dintr-un ames..
45,00RON
Compresa hemostatica, uz militar, ZEOLITE dimensiunea 9cm x10cm, 1 BucCompresa hemostatica, uz militar, ZEOLITE este primul dispozitiv medical inovator care poate realiza rapid hemostaza în hemoragia arteriovenoasă.Compresa de prim ajutor nonalergenic accelerează coagularea naturală a sângelui și op..
189,00RON
Hrana Supravietuire Sos alb vegan VISION 20gr, 1 bucIngrediente:Amidon modificat, grăsime vegetală (grăsime de palmier, ulei de floarea-soarelui), sirop de glucoză, sare de masă, maltodextrină, extract de drojdie, ceapă, acidifianți: acid citric, hidrogenofosfat dipotasic; condimente, fructoză, arom..
7,00RON
TERMEN LIVRARE: 7 zile lucratoareKIT DE REIMPLANTARESet de replantare într-o pungă echipată impermeabilă, rezistentă la rupere, cu 4 pungi colorate cu mânere frontale transparente, completate de:1 set steril de schimb/transport pentru deget1 set steril de înlocuire/transport pentru mână1 sac steril ..
1.499,00RON
Leucoplast din panza, hipoalergenic, rezistent la apa, confera o prindere solida si o permeabilitate ridicata.Leucoplast suport panza - zinc oxid, hipoalergenic, rezistent la apa, confera o prindere solida si o permeabilitate ridicata.Utilizat pentru fixarea pansamentelor medicale pe suprafaţa pieli..
6,50RON
Leucoplast din panza, hipoalergenic, rezistent la apa, confera o prindere solida si o permeabilitate ridicata.Leucoplast suport panza - zinc oxid, hipoalergenic, rezistent la apa, confera o prindere solida si o permeabilitate ridicata.Utilizat pentru fixarea pansamentelor medicale pe suprafaţa pieli..
10,95RON
Dimensiune - 15 cmProdus sterilFara LatexContine si liniuta pentru o trasare foarte exacta a marcajelor...
5,90RON
Compresa KAOLIN hemostatica, uz militar, dimensiunea 7.5cm x 3.7m, 1 BucCompresele cu kaolin hemostatic sunt dispozitive medicale utilizate pentru a controla sângerările și a promova hemostaza (oprirea sângerării) în caz de răni sau leziuni. Kaolinul este un mineral argilos cu proprietăți hemos..
86,00RON
Brand: HartMann
HartMann Sorbalgon Classic este un pansament din fibre de alginat de calciu, utilizat pentru curatarea ranilor adanci, greu accesibile, cu secretii moderate/abundente. La contactul cu secretiile din rana, pansamentul se transforma in gel, mentinand un mediu umed la nivelul acesteia, accelerand videc..
195,00RON
Patura izoterma aluminiu 160x210cm, camping, supravietuire, 1 bucPatura / folie izoterma auriu-argintiu Folia izoterma este ideala pentru a fi folosita în situatii de urgenta extreme pentru echiparea unitatilor spitalicesti a camerelor de reanimare din departamentele de urgenta, dar si ca echip..
13,90RON
Brand: HartMann
Plasturii sterili pentru arsuri 68 x 43 mm Cosmos sunt plasturi cu hidrogel care asigura un mediu umed si echilibrat.Beneficii: efect rapid de racire, ameliorand astfel durerea;asigura o buna protectie impotriva factorilor mecanici;transparenta plasturilor permite inspectia facila a ranii, fara..
26,89RON
Brand: HartMann
Cosmopor Advance - plasturi sterili - 7.2 x 5 cm - 25 bucPlasture autoadeziv pe suport de material netesut si corp absorbant cu tehnologia DryBarrier®.Stratul de contact cu plaga este creat dintr-o plasa fina de polietilena, care previne lipirea de plaga; un strat de transfer trece exsudatul catre s..
52,36RON
Plic energie CONVAR-X 5gr, 1 bucDESCRIERECONVAR-X pulbere energetică pentru aport directEfect mai rapid prin absorbție directă prin intermediul mucoaselor - Performanță crescută datorită taurinei, cofeinei și dextrozei.Pudra energetică a fost special concepută pentru uz sportiv și poate fi administr..
7,00RON
Plic Energie CONVAR-X Fructe de Padure5gr, 1 bucDESCRIERECONVAR-X pulbere energetică pentru aport directEfect mai rapid prin absorbție directă prin intermediul mucoaselor - Performanță crescută datorită taurinei, cofeinei și dextrozei.Pudra energetică a fost special concepută pentru uz sportiv și po..
7,00RON
Apă potabilă de calitate superioară fabricată în conformitate cu cerințele stricte de igienă și sub supravegherea autorităților sanitare. Produsul este aprobat la nivel internațional.Seven OceanS® este marca lider la nivel mondial pentru rații de alimente și apă de urgență de 60 de ani.Calitate supe..
12,00RON
Apă potabilă de calitate superioară fabricată în conformitate cu cerințele stricte de igienă și sub supravegherea autorităților sanitare. Produsul este aprobat la nivel internațional.Seven OceanS® este marca lider la nivel mondial pentru rații de alimente și apă de urgență de 60 de ani.Calitate supe..
288,00RON 360,00RON
Afişare 1 - 24 din 54 (3 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.