Menu
Cosul tau de cumparaturi

SERIX

Brand: SERIX
Manusi Chirurgicale Sterile Latex Nepudrate Serix Explorer Plus 6.5 (S) Caracteristici:Manusi din latex fara pudra acoperite cu un strat unic de polimer care ofera aderenta mainilor uscate sau umede;Texturate la nivelul palmei si al degetelor;Sterilizate cu Oxid de Etilena;Fabricate in conditii..
77,35RON
Brand: SERIX
Manusi Chirurgicale Sterile Latex Nepudrate Serix Explorer Plus 7.5 (M) Caracteristici:Manusi din latex fara pudra acoperite cu un strat unic de polimer care ofera aderenta mainilor uscate sau umede;Texturate la nivelul palmei si al degetelor;Sterilizate cu Oxid de Etilena;Fabricate in conditii..
77,35RON
Brand: SERIX
Manusi Chirurgicale Sterile Latex Nepudrate Serix Explorer Plus 8.0 (M-L) Caracteristici:Manusi din latex fara pudra acoperite cu un strat unic de polimer care ofera aderenta mainilor uscate sau umede;Texturate la nivelul palmei si al degetelor;Sterilizate cu Oxid de Etilena;Fabricate in condit..
77,35RON
Brand: SERIX
Set 100 Manusi de Examinare Nitril Nepudrate Serix Lite (XL)Produsul este un dispozitiv medical, conform standardului (EU) MDR 2017/745, in Clasa I de risc (dispozitiv medical risc redus).Afla mai multe despre clasele de risc. Produsul se incadreaza si ca Echipament de Protectie Perso..
19,85RON
Brand: SERIX
Masca Medicala Tip IIR Galben 3 Pliuri SERIX 50 BucCaracteristici si avantaje:Masca medicala de tip IIR cu 3 pliuri si tija metalicaFormata din 3 straturi: 2 straturi PP material netesut si 1 strat filtru (meltblown fabric)Produs non-steril si de unica folosintaEficienta Filtrare Bacteriana (BFE) ≥9..
8,90RON
Brand: SERIX
Set 50 Masti Medicale 4 Straturi Tip IIR SERIXEditie Premium | Protectie Ridicata | Full Color | Verde Caracteristici si avantaje:Masca medicala premium full colour (exterior, interior si bretele elastice)Clasificare: IIREficienta Filtrare Bacteriana (BFE) ≥98%4 Straturi (PP + PP + Filt..
9,90RON
Brand: SERIX
Seringa unica folosinta 3P 2ml SERIX cu ac 23G luer slipCaracteristici si avantaje:destinata injectiei hipodermice a corpului uman si extractia fluidelordurata de viata a produsului este de 5 aniprodus de unica folosintaAc detasabil 23G luer slipAtoxica si abacterianaApirogenaSterilizare ETO (cu oxi..
29,00RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.