Menu
Cosul tau de cumparaturi

EuroMed

Brand: EuroMed
Produsul este neabsorbabil, respirabil si nesterilProdusul poate fi folosit in spitale, clinici, industria alimentara, de frumusete etc.Capacele confortabile au o deschidere elastica a benzii, care acopera cu usurinta toate stilurile de parCaracteristici tehnice:Marime: 48 cmCuloare: albastruAvizat ..
16,90RON
Brand: EuroMed
Material: polietilenaGrosime material: 2 microniCuloare: albastraAvizat ANMDMDomeniu de utilizare:Clinici medicale, saloane cosmetica, stomatologii, etcVizite in fabrici, spitale, laboratoare si in camere ce necesita sa ramana curatePentru amenajari interioare - pt mentinerea spatiilor, curateIn gra..
12,90RON
Microperfuzoare tip fluturasi cu sistem de protectie G21, 100 Buc- Euromed Microperfuzoare tip fluturasi cu sistem de protectie G21, 100 Buc- Euromed
Out Of Stock
Brand: EuroMed
Microperfuzoare tip fluturasi. Acul prezinta doua aripioare. Varf conic al acului, ce permite punctionarea usoara a venei. Tub transparent de conectare. Marcaj CE. Ambalare: 100 buc / cutie...
0,00RON
Brand: EuroMed
Seringa pentru insulina 1 ml cu ac fix ( incastrat ) G29 ( 0,33x13mm ). Gradatii de culoare neagra pentru un contrast si o vizibilitate ideala.Acesta este un produs medical de unica folosinta.Latex free.Marcaj CE.0123Ambalaj unitar: 1 buc / blister. Ambalare: 100 buc / cutie..
44,90RON
Brand: EuroMed
Seringa 10 ml cu ac G21 ( 0,80x40mm ) de unica folosinta;din 3 componente : piston, cilindru si garnitura de etansare din varful pistonului;marcare clara a scalei, seringile sunt gradate;gradatii de culoare neagra pentru un contrast si o vizibilitate ideala;corpul seringii este prevazut cu un stoppe..
36,99RON
Brand: EuroMed
Seringa 20 ml cu ac G21 ( 0,80x40mm ) , de unica folosinta, din 2 componente : piston si cilindru. Fara latex. Marcare clara a scalei, seringile sunt gradate. Gradatii de culoare neagra pentru un contrast si o vizibilitate ideala. Ambou de tip luer slip. Corpul seringii este prevazut cu un stopper c..
59,00RON
Brand: EuroMed
Seringa 5 ml cu ac G22 ( 0,70x40mm ) de unica folosinta;din 3 componente : piston, cilindru si garnitura de etansare din varful pistonului;Marcare clara a scalei, seringile sunt gradate; Gradatii de culoare neagra pentru un contrast si o vizibilitate ideala;Corpul seringii este prevazut cu un stoppe..
22,99RON
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.