Menu
Cosul tau de cumparaturi

CICCARELLI

Brand: CICCARELLI
Apa de gură cu turmeric și propolis – Pasta del Capitano garantează o acțiune de protecție asupra întregii cavități bucale datorită selecției ingredientelor active conținute, respectiv: Sulfetal Zn® – cu acțiune antibacteriană; curcumin – principalul ingredient activ din turmeric și are proprie..
23,90RON
Brand: CICCARELLI
Branțurile igienice și parfumate – Timodore previn și absorb mirosul neplăcut, menținându-vă picioarele uscate, curate și parfumate mult timp datorită acțiunii sale triple: ventilare, absorbție, deodorizare.1. Ventilare: stratul verde de clorofilă susține ventilația piciorului și respirabilitat..
33,90RON
Brand: CICCARELLI
Crema deodorantă pentru picioare – Timodore a fost creată pentru a combate transpirația excesivă și mirosul neplăcut al picioarelor. Datorită esenței de cimbru și a altor ingrediente active specifice, aceasta valorifică mecanismul dezodorizării enzimelor, respectând fiziologia piciorului.Instrucțiun..
24,00RON
Brand: CICCARELLI
DescriereDatorită agenților activi prezenți în formula sa precum: Ureea, Betaina și Alantoina de calciu Pantotenat, hrănește, hidratează și repară în mod eficient pielea uscată a călcâielor ce tinde a se fisura. Ajută la vindecarea în proporție de 72% a pielii, netezind-o în doar 3 zile, iar elimina..
27,90RON
Brand: CICCARELLI
Crema multifuncțională de prim ajutor S.O.S Pelle este o cremă dermatologică , multifuncțională de prim ajutor care ajută într-un timp rapid împotriva înroșirii ,mâncărimii  și usturimii pielii cauzate de :  înțepătura insectelor ; eritemele solare; iritării din cauza scutecului;..
19,90RON
Brand: CICCARELLI
DescriereCrema multifuncțională de prim ajutor S.O.S Pelle este o cremă dermatologică , multifuncțională de prim ajutor care ajută într-un timp rapid împotriva înroșirii ,mâncărimii  și usturimii pielii cauzate de :  înțepătura insectelor ; eritemele solare; iritării din cauza sc..
29,00RON
Brand: CICCARELLI
Kit-ul de călătorie pentru adulți – Pasta del Capitano conține o pastă de dinți împotriva plăcii dentare și o periuță pliabilă. Și, pentru că vă doriți o dantură sănătoasă și un zâmbet frumos, el nu trebuie să lipsească din bagaj atunci când plecați în vacanță cu persoana iubită, vă deplasați în int..
22,90RON
Brand: CICCARELLI
Kitul de călătorie pentru copii cu vârsta peste 6 ani – Pasta del Capitano este o soluție practică, menită să aibă grijă de igiena orală a celor mici. Pachetul are o cutie de plastic în care pot fi ținute pasta de dinți de 20 ml și periuța de dinți pliabilă ce poate fi utilizată în toate situațiile ..
22,90RON
Brand: CICCARELLI
Plasturii pentru indepartarea negilor (verucilor) si bataturilor cu flapsuri adezive – Timodore asigura indepartarea rapida si nedureroasa a acestor probleme dermatologice, asa cum le numesc unii dintre specialisti sau probleme cosmetice, in opinia altor experti. Contin acid salicilic 30% si au fost..
18,90RON
Brand: CICCARELLI
Pudra deodorantă cu ghimbir pentru picioare – Timodore este soluția ideală pentru problema enervantă a transpirației excesive și, implicit, pentru mirosul neplăcut al picioarelor. Datorită formulei sale pe bază de extract de cimbru, cu proprietăți antibacteriene, are o putere dermo-purificatoare, pr..
24,00RON
Brand: CICCARELLI
Solutia pentru indepartarea negilor (verucilor) si bataturilor, prevazuta cu o pensula – Timodore este remediul ideal pentru toate problemele cosmetice, asa cum sunt numite de unii specialisti sau problemele dermatologice, din punctul de vedere al altor experti. Si, datorita acestui produs este anih..
23,90RON
Brand: CICCARELLI
Soluția pentru întărirea unghiilor – S.O.S® reprezintă, de fapt, un gel pentru uz local, conceput pentru a ataca și a vindeca problemele obișnuite ale unghiilor moi – de la mâini și de la picioare (unghii fragile, rupere de unghii etc.).Produsul funcționează direct pe structura unghiilor, întăr..
29,90RON
Brand: CICCARELLI
Soluție practică și eficace în tratarea și calmarea rapidă a înțepăturilor provocate de insecte (albine, țânțati, muște, viespi, etc.) sau de urzici...
29,90RON
Brand: CICCARELLI
Unguentul pentru indepartarea negilor (verucilor) si bataturilor – Timodore, un produs istoric si celebru din familia Ciccarelli, este remediul ideal pentru toate problemele dermatologice, asa cum sunt denumite de unii dintre experti sau probleme cosmetice, in viziunea altor specialisti. Desigur, in..
27,90RON
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.