Menu
Cosul tau de cumparaturi

Anti Drog

Anti Drog

Detectarea consumului de droguri pin firul de par are avantaje unice în domeniul testării de droguri. Părul poate oferi informații despre medicamente pe termen lung care nu sunt disponibile în alte probe biologice, cum ar fi sângele și urină.Probele de păr sunt relativ ușor de luat, ușor de transpor..
650,00RON
Test rapid depistare consum 6 droguri din saliva, SCREEN DROGA, 1 BucTestul antidrog Screen Droga Test detectează prezența a 6 substanțe printr-un control al salivei, substanțele detectate sunt Cocaină (COC), Amfetamine (AMP), Meth-Amfetamine (mAMP), Marijuana (THC), Opiacee (OPI), Ecstasy ( MDMA).A..
99,00RON
TESTE MULTI DROG PANEL - urina -  pentru 12 medicamenteRezultate precise în 5 min. pt următoarele medicamente: amfetamine, cocaină, marijuana canabis, metamfetamina, opiacee, fenciclidină, barbiturice, benzodiazepine, ecstasy, morfină300, metadonă, antidepresive triciclice.Nivelurile limită res..
36,00RON
Brand: Clungene
Test rapid Multi-Drog depistare 12 droguri cu prelevare din urina, ClungeneDipcard-ul pentru teste Antidrog Depistare Multi-Drog este un imunotest cromatografic cu flux lateral pentru detectarea calitativa a mai multor medicamente si metaboliti ai medicamentelor in urina la urmatoarele concentratii ..
19,99RON
Brand: BOSON
Test Rapid Multidrog (DOA), Panel 11 Droguri, Saliva, 1 buc, BosonAcesta este un dispozitiv medical de testare rapida a anumitor substante medicamentoase si/sau a metabolitilor acestora in saliva umana.Prelevare din saliva.Substante detectate:AMP, BAR, BZD, COC, K2, KET,&nbs..
34,51RON
Brand: BOSON
Test Rapid Multidrog (DOA), Panel 11+1 Droguri, 1 buc, BosonAcesta este un dispozitiv de testare rapida pentru detectarea calitativa a mai multor droguri si metaboliti ai drogurilor in urina.Continut kit:dispozitiv testare tip panel 11+1 DOAcupa de colectare urinainstrictiuni de utilizareSubstante d..
34,51RON
Test rapid de urina pentru detectarea fumatului prin cotinina metabolizata in urma inhalarii nicotineiTest rapid din urină pentru detectarea metaboliților nicotinici, cum ar fi cotinina. Cotinina este un compus format atunci când corpul descompune nicotina și este excretat în urină. Testarea cotinin..
29,99RON
Testele rapide multi drog 6 oferă rezultate precise în 10 minute pentru următoarele medicamente:- Amfetamine- Cocaina- Marijuana (canabis)- Metamfetamine- Opiacee- FenciclidinaNiveluri limită conforme cu SAMHSA..
40,00RON
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.