Menu
Cosul tau de cumparaturi

Boli cu transmitere sexuala

Boli cu transmitere sexuala

Brand: Fortress
Pentru uz profesional.Test combo Hepatita B, C, HIV, Sifilis, FORTRESS Diagnostics, 40 teste/kitTestul rapid combinat HIV / VHC / HBsAg / Sifilis Fortress Diagnostics este un test rapid imunocromatografic pentru detectarea calitativă a anticorpilor VHC (hepatita C), a anticorpilor antivirus HIV..
695,00RON
Testul Insti Multiplex HIV-1/2 Syphilis Ab este un imunotest calitativ de unică folosință in vitro de unică folosință pentru detectarea anticorpilor împotriva virusului imunodeficienței umane tip 1/tip 2 și Treponema pallidum în sângele integral uman. cu EDTA, sânge cu vârful degetelor, ser sau plas..
129,00RON
Testul rapid combinat pentru Gonoreea si Chlamydia cu caseta de testare este un test imunocromatografic rapid pentru detectarea calitativa a Neisseria gonorrhoeae si Chlamydia trachomatis in probe de secretii de col uterin la femei, respectiv secretii uretrale la barbati, recoltate cu tampon, in ved..
35,00RON
Autotest Hiv  Insti este un autotest care identifică anticorpii HIV-1 și HIV-2 cu o picătură de sânge de la o înțepătură cu degetul cu rezultate în câteva minute. Insti Auto-test Hiv este un dispozitiv medical de diagnostic in vitro CE 0543. Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile de..
129,00RON
Testul rapid Candida albicans cu caseta de testare (Secretii vaginale) este un test rapid de identificare imunocromatografica si detectare calitativa a antigenelor Candida albicans in secretiile vaginale, util in diagnosticarea infectiei cu Candida albicans.Candida albicans este un fung oportunistic..
25,00RON
Testul rapid pentru Trichomonas Vaginalis cu caseta de testare (Tampon Vaginal) este un test imunocromatografic rapid pentru detectarea calitativa a antigenului Trichomonas Vaginalis in probe recoltate cu tampon vaginal. Acest test este destinat utilizarii in vederea diagnosticarii infectiei cu Tric..
35,00RON
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.