Menu
Cosul tau de cumparaturi

Infectii Respiratorii

Infectii Respiratorii

Brand: Clungene
Kit Autotestare Rapida Covid19 lateral nazal CLUNGENE, 1buc Testul rapid pentru antigen COVID-19 este un imunotest cu flux lateral destinat detectării calitative a antigenelor nucleocapside SARS-CoV-2 în tampon nazal de la persoane cu simptome sau alte motive epidemiologice pentru a suspecta infe..
4,50RON
Testul Influenza A/B+COVID-19/RSV Combo Ag este un test imunocromatografic in vitro pentru detectarea calitativă și diferențială a antigenului proteic nucleocapsidic al virusului influenzal A (inclusiv subtipul H1N1), al virusului influenzal B, al virusului sincițial respirator și/sau al SARSCoV-2 î..
11,90RON
Brand: CorDx Inc.
Testul Influenza A/B+COVID-19/RSV Combo Ag este un test imunocromatografic in vitro pentru detectarea calitativă și diferențială a antigenului proteic nucleocapsidic al virusului influenzal A (inclusiv subtipul H1N1), al virusului influenzal B, al virusului sincițial respirator și/sau al SARSCoV-2 î..
14,90RON
Brand: FLOWFLEX
Testul rapid pentru gripa de tip A/B este o imunoanaliză cromatografică rapidă pentru detectarea calitativă și diferențială a antigenilor virusului gripal de tip A, inclusiv a subtipurilor cunoscute în prezent, și a antigenilor virusului gripal de tip B, direct din probele nazale cu bețișor prelevat..
7,90RON
Infecția gripală este o infecție acută febrilă cu virus, care duce în principal la o afecțiune a tractului respirator și se manifestă sub formă de epidemie sau pandemie. Infecția este cauzată în cea mai mare parte de picături aeropurtate. Virusul se răspândește de la membrana mucoasă a căilor respir..
11,90RON
Brand: Beright
Kit Test rapid Streptococ A BERIGHT (prelevare faringiana), 1bucPt uz Profesional de diagnosticare in VitroDirectiva Executiva IVDD98:79:ICCFabricat in CHINACOMPONENTE (RO)1 Casetă de testare1 Dozator Picurator 1 Reactiv 11 Reactiv 2 1 Instrucțiuni de utilizare1 Tampoane Sterile1 Tub ..
15,95RON
Brand: Safecare
Test Rapid Combo Covid-19, Gripa Tip A si Tip B, SAFECARE, 1 Buc.Testul rapid combinat COVID-19 & Gripa A+B Antigen este un kit de testare de unică folosința destinat detectării calitative a antigenului proteic nucleocapsid al antigenilor virali gripei Ași B și a antigenului COVID-19 din probele..
13,69RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen Professional Nazofaringian (20 buc) Rapid Antigen Test Card este un test imunocromatografic in vitro. Este conceput pentru determinarea calitativă rapidă a antigenului virusului  în tampoane nazale, tampoane nazofaringiene sau tampoane orofaringiene de la persoane suspe..
65,90RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen COVID Professional Nazofaringian (1 buc)Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card este un test imunocromatografic in vitro. Este conceput pentru determinarea calitativă rapidă a antigenului virusului SARS-CoV-2 în tampoane nazale, tampoane nazofaringiene sau tampoane orofaringiene de la ..
4,40RON
Brand: REALY TECH
Descriere: Caseta test rapid antigen Coronavirus este un test de diagnostic in vitro pentru detectarea calitativa a antigenilor noului coronavirus (inclusiv pentru tulpina Delta) in tampon nazofaringian, utilizand metoda imunocromatografica rapida. Produs recunoscut de Comisia Europeana (vezi d..
3,45RON
Brand: FLOWFLEX
Test Rapid Antigen Lateral Nazal FlowFlex Acest test se utilizeaza pentru a detecta prezenta antigenilor din specimenul prelevat. Poate fi utilizat pentru monitorizare in cazul simptomelor caracteristice. RAPID. EXACT. UȘOR DE UTILIZAT. DE ÎNCREDERE.  Mai usor de utilizat de c..
4,50RON
Test Covid-19 Greenspring - depisteaza tulpina ERIS, 4 moduri de prelevare ( nazal, saliva, nazofaringian si orofaringian), raportare Corona Forms id 2109Testul rapid pentru antigenul SARS-CoV-2 Green Spring® este un dispozitiv medical creat pentru utilizare profesională, având ca scop detectarea ra..
7,99RON
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.