Menu
Cosul tau de cumparaturi

Teste Rapide

Teste Rapide

Brand: Clungene
Kit Autotestare Rapida Covid19 lateral nazal CLUNGENE, 1buc Testul rapid pentru antigen COVID-19 este un imunotest cu flux lateral destinat detectării calitative a antigenelor nucleocapside SARS-CoV-2 în tampon nazal de la persoane cu simptome sau alte motive epidemiologice pentru a suspecta infe..
4,50RON
Testul Influenza A/B+COVID-19/RSV Combo Ag este un test imunocromatografic in vitro pentru detectarea calitativă și diferențială a antigenului proteic nucleocapsidic al virusului influenzal A (inclusiv subtipul H1N1), al virusului influenzal B, al virusului sincițial respirator și/sau al SARSCoV-2 î..
11,90RON
Brand: CorDx Inc.
Testul Influenza A/B+COVID-19/RSV Combo Ag este un test imunocromatografic in vitro pentru detectarea calitativă și diferențială a antigenului proteic nucleocapsidic al virusului influenzal A (inclusiv subtipul H1N1), al virusului influenzal B, al virusului sincițial respirator și/sau al SARSCoV-2 î..
14,90RON
Brand: FLOWFLEX
Testul rapid pentru gripa de tip A/B este o imunoanaliză cromatografică rapidă pentru detectarea calitativă și diferențială a antigenilor virusului gripal de tip A, inclusiv a subtipurilor cunoscute în prezent, și a antigenilor virusului gripal de tip B, direct din probele nazale cu bețișor prelevat..
7,90RON
Infecția gripală este o infecție acută febrilă cu virus, care duce în principal la o afecțiune a tractului respirator și se manifestă sub formă de epidemie sau pandemie. Infecția este cauzată în cea mai mare parte de picături aeropurtate. Virusul se răspândește de la membrana mucoasă a căilor respir..
11,90RON
Detectarea consumului de droguri pin firul de par are avantaje unice în domeniul testării de droguri. Părul poate oferi informații despre medicamente pe termen lung care nu sunt disponibile în alte probe biologice, cum ar fi sângele și urină.Probele de păr sunt relativ ușor de luat, ușor de transpor..
650,00RON
Brand: Fortress
Pentru uz profesional.Test combo Hepatita B, C, HIV, Sifilis, FORTRESS Diagnostics, 40 teste/kitTestul rapid combinat HIV / VHC / HBsAg / Sifilis Fortress Diagnostics este un test rapid imunocromatografic pentru detectarea calitativă a anticorpilor VHC (hepatita C), a anticorpilor antivirus HIV..
695,00RON
Brand: Beright
Kit Test rapid Streptococ A BERIGHT (prelevare faringiana), 1bucPt uz Profesional de diagnosticare in VitroDirectiva Executiva IVDD98:79:ICCFabricat in CHINACOMPONENTE (RO)1 Casetă de testare1 Dozator Picurator 1 Reactiv 11 Reactiv 2 1 Instrucțiuni de utilizare1 Tampoane Sterile1 Tub ..
15,95RON
Testul Insti Multiplex HIV-1/2 Syphilis Ab este un imunotest calitativ de unică folosință in vitro de unică folosință pentru detectarea anticorpilor împotriva virusului imunodeficienței umane tip 1/tip 2 și Treponema pallidum în sângele integral uman. cu EDTA, sânge cu vârful degetelor, ser sau plas..
129,00RON
Testul rapid combinat pentru Gonoreea si Chlamydia cu caseta de testare este un test imunocromatografic rapid pentru detectarea calitativa a Neisseria gonorrhoeae si Chlamydia trachomatis in probe de secretii de col uterin la femei, respectiv secretii uretrale la barbati, recoltate cu tampon, in ved..
35,00RON
Brand: Safecare
Test Rapid Combo Covid-19, Gripa Tip A si Tip B, SAFECARE, 1 Buc.Testul rapid combinat COVID-19 & Gripa A+B Antigen este un kit de testare de unică folosința destinat detectării calitative a antigenului proteic nucleocapsid al antigenilor virali gripei Ași B și a antigenului COVID-19 din probele..
13,69RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen Professional Nazofaringian (20 buc) Rapid Antigen Test Card este un test imunocromatografic in vitro. Este conceput pentru determinarea calitativă rapidă a antigenului virusului  în tampoane nazale, tampoane nazofaringiene sau tampoane orofaringiene de la persoane suspe..
65,90RON
Brand: BOSON
Test Rapid Antigen COVID Professional Nazofaringian (1 buc)Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test Card este un test imunocromatografic in vitro. Este conceput pentru determinarea calitativă rapidă a antigenului virusului SARS-CoV-2 în tampoane nazale, tampoane nazofaringiene sau tampoane orofaringiene de la ..
4,40RON
Brand: REALY TECH
Descriere: Caseta test rapid antigen Coronavirus este un test de diagnostic in vitro pentru detectarea calitativa a antigenilor noului coronavirus (inclusiv pentru tulpina Delta) in tampon nazofaringian, utilizand metoda imunocromatografica rapida. Produs recunoscut de Comisia Europeana (vezi d..
3,45RON
Brand: FLOWFLEX
Test Rapid Antigen Lateral Nazal FlowFlex Acest test se utilizeaza pentru a detecta prezenta antigenilor din specimenul prelevat. Poate fi utilizat pentru monitorizare in cazul simptomelor caracteristice. RAPID. EXACT. UȘOR DE UTILIZAT. DE ÎNCREDERE.  Mai usor de utilizat de c..
4,50RON
Test Covid-19 Greenspring - depisteaza tulpina ERIS, 4 moduri de prelevare ( nazal, saliva, nazofaringian si orofaringian), raportare Corona Forms id 2109Testul rapid pentru antigenul SARS-CoV-2 Green Spring® este un dispozitiv medical creat pentru utilizare profesională, având ca scop detectarea ra..
7,99RON
Test rapid depistare consum 6 droguri din saliva, SCREEN DROGA, 1 BucTestul antidrog Screen Droga Test detectează prezența a 6 substanțe printr-un control al salivei, substanțele detectate sunt Cocaină (COC), Amfetamine (AMP), Meth-Amfetamine (mAMP), Marijuana (THC), Opiacee (OPI), Ecstasy ( MDMA).A..
85,00RON
TESTE MULTI DROG PANEL - urina -  pentru 12 medicamenteRezultate precise în 5 min. pt următoarele medicamente: amfetamine, cocaină, marijuana canabis, metamfetamina, opiacee, fenciclidină, barbiturice, benzodiazepine, ecstasy, morfină300, metadonă, antidepresive triciclice.Nivelurile limită res..
36,00RON
Brand: Clungene
Test rapid Multi-Drog depistare 12 droguri cu prelevare din urina, ClungeneDipcard-ul pentru teste Antidrog Depistare Multi-Drog este un imunotest cromatografic cu flux lateral pentru detectarea calitativa a mai multor medicamente si metaboliti ai medicamentelor in urina la urmatoarele concentratii ..
35,00RON
Autotest Hiv  Insti este un autotest care identifică anticorpii HIV-1 și HIV-2 cu o picătură de sânge de la o înțepătură cu degetul cu rezultate în câteva minute. Insti Auto-test Hiv este un dispozitiv medical de diagnostic in vitro CE 0543. Citiți cu atenție avertismentele și instrucțiunile de..
129,00RON
Testul rapid Candida albicans cu caseta de testare (Secretii vaginale) este un test rapid de identificare imunocromatografica si detectare calitativa a antigenelor Candida albicans in secretiile vaginale, util in diagnosticarea infectiei cu Candida albicans.Candida albicans este un fung oportunistic..
25,00RON
Testul rapid pentru Trichomonas Vaginalis cu caseta de testare (Tampon Vaginal) este un test imunocromatografic rapid pentru detectarea calitativa a antigenului Trichomonas Vaginalis in probe recoltate cu tampon vaginal. Acest test este destinat utilizarii in vederea diagnosticarii infectiei cu Tric..
35,00RON
Test rapid de urina pentru detectarea fumatului prin cotinina metabolizata in urma inhalarii nicotineiTest rapid din urină pentru detectarea metaboliților nicotinici, cum ar fi cotinina. Cotinina este un compus format atunci când corpul descompune nicotina și este excretat în urină. Testarea cotinin..
49,99RON
Testele rapide multi drog 6 oferă rezultate precise în 10 minute pentru următoarele medicamente:- Amfetamine- Cocaina- Marijuana (canabis)- Metamfetamine- Opiacee- FenciclidinaNiveluri limită conforme cu SAMHSA..
40,00RON
Afişare 1 - 24 din 24 (1 pagini)
Acest website foloseste cookie-uri pentru a furniza vizitatorilor o experienta mult mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului fiecaruia.